Slik bestiller du kasse med eller uten montering

selvvanningskasse.jpg

Her kan du bestille selvvanningskasse med eller uten nedgravingshjelp fra oss. Velger du uten blir den levert på døren (gjelder Vågan og Vestvågøy). Dersom vi skal stå for nedgraving vil vi stille med alt som skal til for å sikre en riktig plassering foran gravsteinen, da også med tanke på drenering m.v. Vi gjør kassen helt klar for at du selv kan plante i den. Kasse med montering tilbys på følgende kirkegårder i Lofoten.

Benytt bestillingsskjemaet under så tar vi kontakt i løpet av kort tid for ytterligere detaljer (adresser etc). Du kan selvsagt også ringe oss på 40602620.

selvvanningskasse m montering.jpg

Våre selvvanningskasser er av en nyere type som består av to deler. Den ene graves ned og fylles med vann, den andre plantes det i. Vi benytter ikke "veke-kasser", men en smartere måte å hente opp vannet på. Det betyr at kassene er helt vedlikeholdsfrie og varer i mange år.  Man etterfyller vann via et hull (med lokk) i øverste kasse. Vannkammer i nedre kasse er stort og det er derfor sjelden behov for etterfyll av vann annet enn det naturen selv ordner med. Når du skal plante kan du ta den øverste kassen ut og steller den et sted du står behagelig, og setter den tilbake når du er ferdig - enkelt og greit.

Ingen betaling nå. Faktura sendes når vi har mottatt bestillingen og har all nødvendig informasjon. 

Bestilling

Navn *
Navn
Fornavn og etternavn
Velg produkt *
Benyttes dersom det ønskes nedgraving av oss. Vi tar uansett kontakt for ytterligere info.
Oppgi et nummer vi treffer deg på.
Oppgi gjerne litt ekstra info her slik at vi kan være forberedt når vi tar kontakt.